Een moderne schutting van Schutting33.nl

Online schuttingen bij Schutting33

Wanneer u zoekt naar een moderne schutting, zoals een schanskorf of beton schutting, raden we u aan om Schutting33.nl te bezoeken. U kunt online schuttingen bij Schutting33 samenstellen en bestellen. De moderne schuttingen van beton en steentjes (schanskorven) worden steeds vaker gekozen. Dit voor de uitstraling, maar ook voor de voordelen die ze hebben. Deze schuttingen zijn namelijk ook onderhoudsvrij. Een houten schutting moet u vaak nog jaarlijks onderhouden en bij een beton of schanskorf schutting is dit verleden tijd.

RAL-kleuren

Een schutting is een belangrijk onderdeel van uw tuin. Met de schutting scheidt u uw erf af. Een schutting kunt u, afhankelijke van het type schutting, gemakkelijk zelf plaatsen. Bepaal altijd vooraf welke type schutting u wilt toepassen en welke afmetingen (lengte x hoogte) de schutting uiteindelijk zal krijgen. Er komt dus het een en ander bij kijken als u een schutting wilt bestellen en gaat plaatsen. Waar komt de schutting precies? Welk materiaal gebruik u voor de schutting? Kortom; laat u vooraf goed informeren over de diversiteit en voor- en nadelen van een schutting.

Betonplaten

Een beton schutting is voor geschikt voor alle situaties. U kunt zo bijvoorbeeld kiezen voor een dubbelzijdige beton schutting. De betonplaten worden dan met de rug tegen elkaar geplaatst zodat u aan beide zijdes een motief heeft. Heeft u buren aan de andere kant? Dan kunnen zij kiezen voor een gewenst motief. Omdat de coating aangebracht wordt nadat de beton schutting wordt geplaatst, kunnen allebei de zijdes ook op een gewenste kleur gespoten worden.  De schutting van beton is in alle (!) RAL-kleuren te spuiten. De meest gekozen kleuren zijn RAL7016 (antraciet) en RAL7011 (antracietgrijs). Gaat u binnenkort kiezen voor een beton schutting?