ALUMINIUMvakman.nl: Aluminium profielen op maat!

ALUMINIUMvakman.nl is een gespecialiseerde webshop in aluminium profielen – op maat – met Nederland & België als focusgebied. Naast de focus op online gebruikersgemak waarbij eenvoudig bestellen centraal staat, hebben wij een gerichte collectie samengesteld. Binnen deze collectie zijn de meest gebruikte aluminium profielen (en afmetingen) direct online te bestellen. Naast topkwaliteit producten en scherpe prijzen, staan wij garant voor maatwerk en een snelle levering. Uw aluminium profiel wordt namelijk direct uit eigen voorraad ‘gepickt’ en vervolgens – op bestelling – op maat gezaagd. Zo kunnen wij niet alleen snel leveren, maar ook een scherpe prijs & kwalitatief maatwerk garanderen.

Brut aluminium op maat gezaagd.

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit brut aluminium profielen waarbij we garant staa voor een zorgvuldige bewerking. In onze eigen werkplaats (zagerij) wordt uw aluminium profiel, door onze vakkundige medewerkers, op maat gezaagd. Dit kan mooi recht, maar ook direct in verstek, zowel aan 1 kant of aan beide kanten. Dit alles zodat u meteen aan de slag kunt gaan met een aluminium profiel op maat dat perfect past. Hierbij willen wij wel graag eerlijke verwachtingen scheppen. Brut aluminium betreft onbehandeld (blank) aluminium en wordt tijdens het zagen niet beschermt. U dient dus rekening te houden met kleine krasjes, oneffenheden (zeker bij de zaagsnede) en ook kan er sprake zijn van minimale bramen.

Zoals u ziet staat eerlijke communicatie centraal en ook is klantenservice een primaire pijler binnen onze organisatie. Afspraak is afspraak en is er iets niet duidelijk, dan kunt u altijd even bellen of mailen. Wij staan u graag te woord en in het geval van een aanvraag zorgen wij voor een passend voorstel dat u snel zult ontvangen. En hetzelfde geldt voor aftersales, is er een probleem, of ontbreekt er iets, ook dan zullen wij snel en gericht actie ondernemen. Wat uw wensen ook zijn, met aluminium profielen van ALUMINIUMvakman.nl slaagt u altijd!