Riverstone pebbles, voor een natuurlijk accent!

Riverstone pebbles

Met Riverstone pebbles mozaïek haalt u de natuur in huis. Deze prachtige mozaïektegels combineren een natuurlijke uitstraling met een zachte touch. Zeker Wanneer u deze vergelijkt met wat grilligere, hardere riverstone variant. Met de mozaïek riverstone pebbles creëert u een uniek gevoel van buitenleven; Natuurlijk, warm en zacht. Prachtig te combineren met een strakke wand- en vloertegel. Mozaiek voor uw badkamer? Tegelmegashop! Maar ook voor bijvoorbeeld het toilet of keuken(achterwand). Bij Tegelmegashop.be vindt u een divers assortiment mozaïekvan topkwaliteit, voor de beste prijs. Van antraciet tot een mix van lichte kleuren, alles is mogelijk.

Tover uw badkamer om tot de meest geliefde ruimte in uw huis met Riverstone pebbles mozaïektegels. De prachtige kiezelstenen, afkomstig uit rivieren, zijn zorgvuldig met de hand geselecteerd op afmeting en kleur en met de hand gelijmd op mozaïek matjes. Ook zijn deze goed te combineren met vloerverwarming; Natuurlijk (en) comfortabel. Niet onbelangrijk omdat, wanneer er wordt gekozen voor mozaiek op de vloer, deze variant tot de topfavorieten behoort. Naast de mooie uitstraling van een pebble mozaïek kiezelvloer is het een ideale antislip vloertegel voor bijvoorbeeld de badkamer. Extra voordeel; Met blote voeten lopen over een kiezelvloer voelt heerlijk!

 

Deze natuursteen mozaïek realiseert een prachtig plaatje, waarbij u met speelse combinaties een unieke badkamer vorm kunt geven. Er zijn verschillende mixen en kleuren van deze mozaieken beschikbaar; Voor iedereen is er passende keuze. Wenst u een rustgevende badkamer die kalmte, warmte en sfeer uitstraalt? Dan is kiezel mozaïek echt iets voor u. Kies voor prachtige combinaties, waarbij bijvoorbeeld de wasbak achterwand, de toilet achterand, de douchewand en eventueel ook (gedeeltes van) de vloer met mozaïek riverstone pebbles betegeld wordt. Prachtig in combinatie met betonlook badkamertegels en strakke natuursteen look keramische tegels. Een ideale badkamertegel dus!