Nieuwe loungebank maakt mijn tuin echt af!

loungebank

loungebank Nieuwe loungebank gekocht

Een paar weken geleden heb ik een loungebank gekocht voor in onze tuin. Zoals jullie misschien weten hebben wij een behoorlijke tuin met een groot terras. Een gedeelte van dat terras heeft een mooie overdekking, waar ik de loungebank neer wil zetten. Bij Dutch Riviera heb ik een aantal mooie loungebanken gezien en zodoende heb ik er 1 besteld.

Wanneer de zomer aanbreekt en wij zowel in de zon als in de schaduw willen kunnen zitten, zal ik nog een keer een meubel online bestellen. Gelukkig is er ruimte zat! Wij willen dat iedereen in onze tuin gewoon lekker kan relaxen en eenvoudig kan genieten van de zon of van het uitzicht.

Zelf zit ik graag ’s avonds buiten. Ik neem dan een dekentje mee en een warme kop thee. Dan lees ik bijvoorbeeld een boek of ik ga mediteren in de rust die onze tuin met zich mee brengt! Dat is echt heerlijk en kan ik oprecht iedereen aanraden. Het is erg belangrijk om jouw eigen relax plek te hebben en een veilige omgeving te hebben waar jij ook lekker tot rust kan komen.

Welke plek hebben jullie om tot jezelf te kunnen komen?