Mijn broer heeft een lichtkoepel gekocht

lichtkoepel

Mijn broer hoeft sinds kort een lichtkoepel gekocht, deze koepel heeft hij in zijn keuken laten plaatsen. Deze keuken had helemaal geen ramen dus zo een lichtkoepel was een geweldige oplossing. Nu kan hij zonder dat er een baklucht in zijn keuken blijft hangen lekkere dingen bakken, en daarbij lekker zijn dakraam los zetten. Dat is wel een groot voordeel dat hij een raam heeft gekocht welke open gezet kan worden. Veel ramen kunnen niet open, en dat was voor hem dan nog geen verbetering, maar toen hij dit raam zag, die open kon, was hij meteen verkocht. Nu ik de voordelen van dit raam heb gezien zit ik er ook over na te denken om zo een koepel in mijn schuur te laten zetten. Mijn schuur is ook een donkere, benauwde ruimte waar zo een koepel zeker nier zal mis staan. Via internet heb ik gekeken welk raam het beste in mijn schuur zal passen, en ik kwam al gauw op een mooi raam terecht. Ik heb dit raam online besteld, en nu maar afwachten wanneer de leverancier deze komt brengen.  lichtkoepel_dakbetreding

Met één woord geweldig

Inmiddels heeft mijn schuur er een licht puntje bij, de koepel zit al op zijn plaats, en je kan meteen het verschil zien. Waarom ik hier niet eerder aan gedacht heb weet ik ook niet, maar het is een geweldige oplossing. Ik kan nu even snel mijn schuur inlopen zonder een lamp aan te hoeven doen, het is nu zo licht in de schuur dat alles makkelijk te zien is.  opstand7