G4S Safety Solutions heeft ook brand veiligheidswacht

Brand veiligheidswacht

Alweer een tijd geleden heb ik eens geschreven over de gasanalist van G4S Safety Solutions. Zij zijn bij ons in de organisatie geweest om het pand gevarenvrij te maken. Nu ben ik erachter gekomen dat zij ook een brand veiligheidswacht hebben, die voor meerdere doeleinden in te zetten is. Niet alleen voor de securiteit van een pand of de medewerkers binnen in, maar ook voor buiten projecten en bouwprojecten. Hij houdt zich bezig met preventie, securiteit en arbeidssecuriteit. Dit stelt een hoop werkzaamheden al gauw een stuk veiliger en zodoende kun je deze professionals altijd wel goed gebruiken!

Brand veiligheidswacht

G4S Safety Solutions ingezet

Mocht jij nog niet helemaal begrijpen wat een brand veiligheidswacht doet, dan heb ik zijn taken voor je op een rij gezet:

  • Alarmeren bij gevaar
  • Algemeen toezicht
  • Controle vergunningen
  • Eerstelijnsinterventie
  • Start-werkbespreking
  • Toezicht besloten ruimten
  • Toezicht brandgevaarlijk werk

Je kunt hen zodoende inzetten voor een verbouwing in je woning, maar ook zeker voor de grootste en meest gevaarlijke projecten. G4S Safety Solutions heeft al jarenlange ervaring en zijn bekend op allerlei gebieden. Zo hebben zij al vaak in contact gestaan met chemie- en gasprojecten, waarbij het risico erg hoog ligt. Wij hebben G4S Safety Solutions ingezet omdat wij ervan overtuigd zijn dat zij de beste kwaliteit leveren. Zij hebben de best geschoolde mensen in dienst en staan ook garant voor continue bijscholing. Zo zijn zij altijd up to date en bieden zij de meeste veiligheid in elk soort situatie. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij een gasanalist, coordinator of stellinginspecteur van G4S Safety Solutions.

Brand veiligheidswacht